Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig utveckling

Mitt lilla barn
min lilla kärleksknopp
hur länge har du funnits
i min kropp

En liten rädd
och försynt liten tjej
har byggt murar
runt hela sig

Nu river hon muren
en sten i taget
så dom kan se
vem hon verkligen e´

Materialet är gjort
av attityder och försvar
ilskan har blommat
och energi tar

Sorgen över
att ej få respekt
har fått henne att se
att hon inte heller kunnat ge

Kärlek till sig
flytit utanpå
fladdrat med vinden
henne tar ingenting på

Ibland är hon fem år
ibland femtiotvå
det beror helt på
vad som möter henne då




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-07 09:11



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Naken
stark
skör

poesi - livskänsla
2008-06-08

  aol
klokt sant vackert
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt