Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag är det min dag inga måsten bara vara gör det som jag tycker om


DAGEN ÄR MIN

Jag njuter där jag står,känner svalkan
solens varma strålar har ej nått mig än

Det är skönt att bara kunna vara,se på
utsikten,som är så vacker, kyrkan med sin
spira som reser sig mot skyn

På balkongen växer blommorna sig stora
och kraftiga,nu bär jag inte ut och in mina
tomatplantor längre,den ena så hög så
den går inte in genom dörren längre

Jag står i dörröppningen hör fåglarnas sång,
deras sång hörs så starkt,att jag tror mig
höra dom inne i rummet

En underbar tid är det,syrenerna står i full
blom,paradisträdets blommor har nu slagit
ut helt,dess vackert röda färg lyser upp mot
det gröna gräset

Gräset är fortfarande grönt,men om inte
det kommer lite regn snart,kommer gräset
att torka bort

Glömmer gårdagen tar in den nya dagen,
i min själ i mitt hjärta i mitt sinne,nu känns
allt lugnt och skönt igen

Ser på de blånande bergen,hagen där hästen
brukar gå,hör tuppen som gal,känner stillheten
lugnet idag är min dag,den ska jag ägna mig
till mig själv och glädjas över allt som skapelsen
ger mig att njuta av

anits 7 juni 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-07 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skön e brisen som blåser mot mig..kram
2008-06-08

    Ken Cassel
Ser på dom blånande bergen
Låter härligt
Anits
Hoppas att du har en helt underbar dag

Kramar
2008-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Ett pärlband av paradisiska dagar.
Enjoy!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP