Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Jag lever bara en livstid

Använder den väl och förståndigt

Försöker resonera med folk om hur livet ska vara

Kan livet vara så enkelt?

Finns det svar på den frågan?

beror det på personen eller omgivningen?

Jag ställer den här frågan till dig ...

hjälp mig så hjälper vi andra!




Fri vers av mysterietsnamn
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-06-07 12:37



Bookmark and Share


  bergsdotter
livet är inte simpelt att leva och
det är däremot inte enkelt heller för
den delen tror jag.

det finns nog mer än vad jag ser
för jag kanske inte set detdär lätta.
men ja har en fråga till dig
vad är det lätta i livet?

och vad är ett \"liv\" egentligen?
är det dom perfekta vännerna,
den perfekta familjen och
den perfekta pojk/flickvännen?

jag har ingen aning, har du?
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

mysterietsnamn
mysterietsnamn