Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sara, tyvärr

Ingenstans hjälper det
för
hur mycket jag än saknar dig
kommer du ändå fara
och mitt hjärta kommer gå itu

Det hjälper inte att jag saknar dig mer
än jag någonsin saknat någon
att jag är förstörd redan innan du far
för du kommer ändå åka

och det enda jag älskat kommer
försvinna, i något annat
något jag inte kan nå




Fri vers av Exercito
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 00:30



Bookmark and Share


  friheten
Håller med P att den är väldig stark skriven
2008-06-10

  Patrick K
starka rader, känns igen alldeles för väl.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Exercito
Exercito