Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev helt väck under gloende på sportbar, och något måste man ju säga.


Ibrakadabra

Ett land utan ljud
Men Zlatan slår bollar och
Vi skriker - Sverige!




Bunden vers (Haiku) av Exercito
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exercito
Exercito