Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min store och ganska tjocke farfar

Jag såg dig sist när
du tog en sup
(bara en, för full var du aldrig)
så som du brukade
innan du lade dig att sova
alltid samlad och trygg

De sa till mig sedan att
de fann dig, på morgonen
med tidningen på bröstet och med
ett lugn omkring dig

Och då blev jag glad för
sällan har någon fått ett bättre slut
men trots det saknar
jag dig än, men konstigt vore det annars




Fri vers av Exercito
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exercito
Exercito