Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Håkan Hellström, fast värre

Bräcklig, nästan benig
En konstig variant av rödblont hår
Plattfot? Jag vet inte
Ena ögat är större än det andra

Vegetarian? Jag äter bara kött
PK till förbannelse
Språklig pedant, jobbigt!
Men;

Varför tänker jag inte på något annat än henne?

(Och varför är hennes avfärd det värsta som hänt mig?)




Fri vers av Exercito
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exercito
Exercito