Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Element

Luften vi andas
ger syre till blodet

Jorden ger näring
åt maten vi får

Elden kan värma
under kalla nätter

Vatten är livets
källa gutår.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 16:13



Bookmark and Share


  Erik L
Gillade denna och i synnerhet avslutningen!
2008-06-09

    Bodil Sandberg
Ja tänk allt vi får av dessa särdeles ofatbara element...jag lyfter mitt vattenglas och säger också gutår till dig!!!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt