Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom gränserna

Älska varsamt
och långsamt
hett i natten
Ta mig bortom mörkret
låt mig rinna
genom dig som vatten

Led mig genom dina drömmar
styr mig genom havet
av begären som strömmar
In och ut ur din kropp
en ändlös resa genom dig
utan avfarter eller stopp

Bind mig intill din varma kropp
osynliga rep i hettan
som väcker min lust och mitt hopp
Tvinga mig till jorden
om tårarna blir för många
tysta gråten och de frågande orden

Gör det bara
älska med mig som du vill
fråga inte hur
jag är stum och kan inte svara
Gör det bara
älska dig in i mig
be inte om lov
jag är bortom gränserna
förlorad i dig




Fri vers av SeXara
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-06-08 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara