Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaffu då?


jag är sanden

En lättsluten hand
Full med sand
Sipprar ut

Omfamnar dig
Slappt
Stelbent

Ber dig
Se mig

Livet
Är som handen
Skeendet
är sanden

håller du andan
suger du på livet

smakar det gott?
Eller som flott?

Det beror på ditt sinne
Har du dåligt minne

Jag är sanden
Som
Fångats
I
Handen

Jag är vinden
Som rufsar ditt hår
Det är inte svårt

Lyckas du
fånga det

är du nära slutet




Fri vers av lilla t
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 18:57



Bookmark and Share


  Nasrin
mycket vackert!!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t