Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

En sorg så stor så hjärtat stängs
där innehållet tillsammans trängs
med saknad av kärlek och värme

Kan sorgen hindra dig att se
att du är älskad




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 21:47



Bookmark and Share


  friheten
Jag gillar dina korta dikter helt enkelt Gnistan
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt