Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängkraft

Är den jag är

under skalet

vill vara jag

i friheten

skriker

innanför stängda dörrar

ler

anpassar mig

sparkar

slåss

saker flyger

går sönder

också jag

gör det

men vill

något annat

något bortom

utanför

inuti

vågar inte

vill

längtar

spränger gränser

ramar

förväntningar

livet exploderar

frodas

väcks

spirar

blomstrar

lever

inuti

utanför

alltid











Fri vers av Tosan VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 20:41



Bookmark and Share


  blaite
Glädje och agressivitet..coolt bra..blaite
2009-04-28

    eva m h
Här var det megakraft till LIV!
2008-06-08

  Marreb
Ja här virvlar det av känslor! Blir intressant att se vad som tittar fram när värsta yran har lagt sig. :-)
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Denna inneboende kraft är mäktig. Dessa virvlar...
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP