Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av Gryning

Att få vakna med fågelsång i gryningen

känna och dofta det daggvåta gräset

vandra där hand i hand med sin älskade vid sin sida

Det är att uppleva livet....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-09 08:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vacker till
morgonen
2008-06-09

  Laijza
något för de morgonpigga..känner doften :-)
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin