Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIG...

Nu är gränsen nådd

Nu är kriget igång

Jag ville inte detta

Men ser inga alternativ

Jag tänker inte ge mig

Jag tänker behålla mitt liv

Jag tänker göra det jag vill

Jag tänker vara lycklig

Ingen ska förstöra det för mig

Ingen kan ta mina tankar från mig

Ingen kan slå undan min vilja

Den är alldeles för stark

Jag springer mot målet

Har gjort det länge

Nu ser jag det

Jag tänker vinna

Kosta vad det kosta vill

Jag tänker ta tillbaka mina drömmar

Och leva

Och skratta

Och göra precis vad jag vill

Så ge upp

För du kan inte krossa mig

Du kommer aldrig komma så nära

Aldrig mer

Du kan aldrig mer skada mig

Någon gång


Emeli 2006




Fri vers av mli Lundholm
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-06-09 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mli Lundholm
mli Lundholm