Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM OM VI ALDRIG MÖTTS...

Varför skall det vara så svårt

att komma underfund med sig själv.

Varför skall man fastna i vissa tankar

och inte komma ur

Varför skall man drömma

om saker som aldrig kommer slå in

Varför skulle du och jag träffas

Du kom till mig som en ängel

en ängel som visade mig lycka

jag tog emot det

men nu kan jag inte komma ur det

Du finns i mina tankar natt och dag

och jag fattar inte vitsen.

Jag vet inte vad jag vill

jag vet inte vad min hjärna är ute efter

Varför skall det vara så svårt

varför kan jag inte bara glömma

varför kan jag inte gå vidare

som om vi aldrig mötts???




Fri vers av mli Lundholm
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-06-09 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mli Lundholm
mli Lundholm