Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPKOKAT

Tankar emotioner självinsikt, självsäkerhet.

Åt de ondas tillhåll med alla förträffliga vokabler. Vi har intet annat än en livstid. Det går inte i dakapo. Ävenledes om man åstundar.

Njut av livet i detta ögonblick och ta det som det ankommer, reflektera affirmativt ...Ja Ja visst vettu..... merendels sorglös, på grund av vad,

vad man eftersträvar kan man erhålla ja visst om man får fatt i det....går bara runtikring på alla håll och kanter . Hopkokat, bumlingar i hela intelligensen hur kommer man ur det, hur lösgör det sig. hmmmm....

all assistans, hela surven av snygga uttalanden det hela är så okonstlat man har möjligheter om man vill, tidevarvet kurerar alla blessyr,,,,,,,hmmmm jaså.... knepigt att på inga villkor skråmorna läker över....tiden går ju så fort, rapidare än kronometern ....ibland,,,,,

eftersträvar, känner till, skall, hyser hopp om, åtrår, lider brist på, övergiven hela tiden mmmm.

Ensligheten är inte så riskabel om man bara besitter nån att särlägga den med men var anträffas någon, vem är någon, någon påträffas men var.

Vart skall man spana, skedet pickar, bankar, utdelar slag .........som en slägghammare i huvet, kanske lösgör klunsarna.

Sinnet bankar och drämmer med samma snabbhet, trånaden finns den, går den att beröra, kan den mista kulören, är den under alla omständigheter där i hjärtat, eller i förståndet......

Levnadens upplysta kant vilken är det är det i riktning motsatt vänster. Törhända vem vet........vilja att förstå,

know-how går det att lära sig existensen. Varför.

Bistånd påträffas städse men var. Vilken riktning skall man spatsera då. Gångar finns, utsträckta, breda, sörjiga, lätta, väljanden i levnaden kan man göra, torde utkora stig, trampa vidare, med tiden bakom.

Bara den ingalunda infinner sig på främre sidan om,,,,,,konstigt att stigar alltid leder till andra stigar,,,,,, trampa upp en ny och se euforien.

Hur ser den ut och hur ser du ut. Är vi av samma mått. Kan man vara lika........

alltid lycklig.....alltid bekräftande ....hmmm. Visst..... Valser anträffas. Lögner undsätter, ibland men kan en lögn ge ett gynnsamt öde eller måste man efterforska lyckan på utsidan av stigen..........

Allt går och ett liv har man det skall man vara rädd om.... vara aktsam om ...... existera ........inte utrangera, någon sak eller någon.

Var rädd om själarna. De kan bispringa eller skälpa.

Avvikande ..........knäcka prototyper så blir det hela bättre....... törhända ........

jag har sönder modeller, är sanningsenlig, fabulerar som faan, raggar stigar, trampar upp färska men var anträffas den där flamman som skall föra, var finns varelserna som skall assistera,,,,,,,,,var är personligheten och var är du?????????????????????????

/Emeli




Fri vers av mli Lundholm
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mli Lundholm
mli Lundholm