Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet för ett tag sen


reflektion



En duva satt
på en bänk
och tolkade
världen

Undrade hur
världen givit
hennes vingar
dess färger




Övriga genrer av Katarina_
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-09 20:26



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
finurlig :) Puss.....
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_