Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid förfrågan på golfbanan vilket handikapp jag hade blev jag svaret skyldig, jag hade ingen aning om att man kunde ha bara ett...


Jag kommer konstigt nog att sakna helvetet då det lämnar mig, frågan är även vad som väntar härnäst








Ibland

är det ett helvete


att vara där




ibland ett helvete

att blott stå och stampa


vid ingången




upptagen

på listan


över inkommande




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-06-10 00:45



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Och frågan är, vilket som är värst.. Bra skrivet.
2008-06-10

  Матрёшa
samma här.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP