Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mognad

Är det mognad

som är smärtsam

eller är det den korta tid

som är kvar

när man äntligen

börjar förstå

vad livet handlar om?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-10 09:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tiden
2008-06-11

  Jojo
filosofiskt, härligt

fick mig att tänka lite!!
2008-06-10

  Fidde J
Funderingar kretsar i mitt huvud. Härlig lyrik.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt