Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftigt

Vad är vetenskap?

Är det vetenskapsmännens sanning

ihopplockad av olika försök?

Vem vet då ifall man missat något stort

om ingen ser det då beviset läggs fram?

Och hur mycket sanning finns det i det

vetenskapligt bevisade?

Går det att ändra ett vetenskapligt bevis

så är det ju ingen sanning,

eller...




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-06-10 10:06



Bookmark and Share


    miramari
Var tid har kanske sin egen sanning? Sanningen är sann tills den överbevisas av en annan sanning. Det är väl bra annars hade vi fortfarande \"vetat\" att jorden är platt exempelvis.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt