Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda nyheter

Betyder nyheter på aktuellt och rapport

att något dåligt har hänt?

Var berättar man i så fall de goda?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske här?
;-)
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt