Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte...

jag är inte den du tror.
jag är inte den du vill att jag skall vara.
jag är inte ditt offer, inte dina behov.
jag är inte den du tror.
jag är skör, ömtålig, liten, svag och ödmjuk.
jag är inte den du tror.




Fri vers av dnaiel
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 12:47



Bookmark and Share


    Askes
Den man inte är, är oväsentligt, det är vem man är som betyder något!
Bra.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

dnaiel
dnaiel