Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du sov - 2

Först såg vi solen komma fram ur mörkrets rede.
Såg ljuset strömma fram genom landskapet.
När vi tillslut fann toppet av fjället nådde solens
strålar hela världen.
Med varm choklad i våra muggar och stillhet i våra sinnen
så satt vi där och bara njöt av livet.
Tröttheten kom smygande och vi sommande och vaknade.
Senare låg du i mitt knä och mitt i ett samtal så somnade du.
Du låg där och jag såg att du drömde.
Jag vakade över dig.
Och när du frös gav jag dig värme.
Att få sitta där på en fjälltopp i tidig morgontimma
med fantastisk utsikt och i absolut stillhet.
Med DIG där sovande i mitt knä,
det ger mig inre frid men också en brinnade eld.




Fri vers av dnaiel
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dnaiel
dnaiel