Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten...

låt hösten fälla dina vissna löv.
våga visa dina nakna grenar.
låt vinden sopa dina rötter synliga.
våga berätta om de minnen du vill glömma.
låt regnet skölja din stam fri.
våga kämpa mot din sjukdom.
låt himlen spegla ditt sanna jag.
våga res dig och se vem du är.
låt din skugga skymma ditt förflutna.
våga forstätta växa när jag gått...




Fri vers av dnaiel
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 00:41



Bookmark and Share


  bergsdotter
helt otrolig,
den tyckte jag verkligen om !
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

dnaiel
dnaiel