Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden innanom

 

 

 

 

träden ristar sina hemligheter inifrån

så vidrör ärligt det träd du älskar

vila din mun hos barken

och vänta

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 15:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Helt suverän text! oj, vad den sätter sig djupt! Applåd!
2008-06-19

  Hannadraken
underbart!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes