Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat hämtat från en bekants bekant


Stark eller svag

Om det är starkt gjort

att visa sig svag

Är man stark eller svag då?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 16:49



Bookmark and Share


  Kalle.O
Tänkvärt...
2008-06-10

    Maria Malm
Bägge delarna.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt