Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det blåser kallt, kallt väder ifrån sjön..."

6 m/s och 7grader för att vara exakt.




människan och våren

 

 

beklagar

och klagar

över kylan

och vinden

och gråmulen väta

 

ska det vara så svårt att begripa

att det är sommaren som virvlar

när hon drar efter andan

och tar sats

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-10 18:06



Bookmark and Share


  Alfie M
Fint att sommaren är en hon
\"som tar sats\".
2008-06-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, sommaren tar sats, ibland lite mer ljudligt i form av hårda vindbyar och kyla. Här hade vi 22 m/s i onsdags och cirka 14 grader.
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Ett preludium.
2008-06-11

  Kalle.O
Annorlunda på ett riktigt \"schysst\" sätt!
Applåd!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes