Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnöje

 

tåspridarlycka när ljusgröna strån

kilar in emellan nyompysslade fötter

utsläppta viftande som korna i hagen

i färghagen väntar alla blomster

som målar drömmar i midsommarnatten




Fri vers av Cerridwen
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerridwen