Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemliga budskap





spegelögon

glittrar
förvirrande

reflekterar
livets skärvor

förvränger
eldarnas dans
över röd jord

skymningssagor
vaggar
till trolltrummors
sång

jag ser


silvertråd
håller ihop
sorg

syr
smärta
i dolda sömmar

hemliga kurirer
bär
längtan

över alla
gränser

mot
havet

i
natten




Fri vers av Aisha VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-10 23:30



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt och skönt språk som väver samma tankar och känslor en vacker väv här !!!
2008-08-13

  jojanni
Silvertråd,, dolda sömmar och hemliga längtansbärande kurirer...vilken symbolik och vilket språk. Jättevacker! :)
2008-06-14

  glittertindra
vackervackervacker... i all sin sorgsenhet denna dikt... fin...
2008-06-13

  Larz Gustafsson VIP
hemliga kurirer
bär
längtan

över alla
gränser

mot
havet

i
natten


Storslagen poesi!
2008-06-10

  Manal
mm dina ord berör..
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP