Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant eller osant

Vad är sanning för dig

det kan ju vara en lögn

för mig




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 23:38



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du har en hel del rätt i det här...för jag tror också att sanningen ser olika ut för alla och att det är därför var och en ska söka sin egen sanning i livet.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt