Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

ville bara säga god natt

men du var inte där

din ikon var så grå

den färgar av sig

 

ett enda litet god natt

som lyser på skärmen

ger mina drömmar färg

blir till ett behov

 

men god natt ändå

långt där borta hos dig

där jag aldrig varit

sov gott utan mig

 

 




Fri vers av desperado
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-26 23:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så skört så sprött ..skriftat med varmaste rött..underbart mjuka och fina ord!!!
2008-07-03

  Mats Henricson
Ja, avstånd är långa ibland, tyvärr..........
2008-06-30

    Louvisa
Bra beskrivning! (av beroende...)
Hur världen blir svart-vit eller får färg av av en person...
Det är märkligt och fantastiskt
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado