Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varggråt



tyst
natt

tungt
hjärta

längtan

som snubbeltråd
runt mina fötter

jojkar
till
vinden

och
norrskenet
flammar
ut ditt namn

i eld




Fri vers av Aisha VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-11 00:05



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ja, ibland måste man ta det lite försiktigt med längtan som kan vara som en snubbeltråd!! Helt bra!
2008-10-23

  jojanni
Wow, norrländskt fyrverkeri! Gillar!
2008-06-14

  glittertindra
en text som sveper med mig rätt ut i vegetationen och till en annan tid...
2008-06-13

  Quasimodo
Ja den här flammar och lyser i sin längtan, snyggt !!!
2008-06-13

  Aida*
Vilken kraftig dikt!
Den omtulnar en med sin enkelhet.
Och som vanligt kan man inget annat
än bli berörd. Mästerligt!

Aida
2008-06-13

  Maria Zena Viklund
åh jag blev helt varm av den här dikten jag vet inte om det var jojken som tog andan ur mig eller vad men jag applåderar o bokmärker!
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Det var vackert!
Fylld av lidelse.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP