Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trams med lite alkohol

Gröna ögon ser djupt in i min själ

Lätta andetag vid min kind

Kärleken vi delar står vid ett vägskäl

Mina känslor rusar omkring i en virvelvind


Det är så jag känner nu, för dig, för oss...

För allt!




Fri vers av Sergej
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 01:05



Bookmark and Share


  Heiven
tjusigt!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej