Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett talande hjärta

I en fast brygga
sliter jag
i knuten som
surrats

jag vill till din hamn
där är lampor tända
och leenden avlöser varandra

vi hade en magisk kväll

fast jag har själv
bildat knopen

och hos dig hörs barnafötter

hörs också
väskor stående i hallen
packade av ditt barns mor


skall jag låta en vink av
adjö
bli en vink av
välkommen?
bortkommen

min hamn
börjar bli
min hamn

men
vi hade en magisk kväll




Fri vers av Det negativa rummet
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-11 01:50



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket känslor här för förändringar i tillvarons alla rum !!
2008-06-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj... mycket känslor här, vackert beskrivet!
2008-06-13

  Carola Viola Hedelius VIP
Jag gillar med smärta
men hoppet finns kvar i den
Känner igen mig
ord som vill ur mig på samma sätt
2008-06-11

  Michaela Dutius
vacker och eftertänksam text....tycker om...väldigt mycket!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet