Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (Linet..)

Linet har rötats
Kvar finns blott själva tågan

Dräkt med vackert fall




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 14:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Gillar strukturen !!!!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP