Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm... vet inte riktigt, den bara kom....


Vilande vingar

Bara dess vingar
Känner till vägen

Vägen till ett paradis
Där vingar kan vila




Fri vers av kaldorei
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-07-03 00:35



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
Ja, den var inte illa!
2005-07-11

    syster pion
sååå fiiiiin, definitivt en favorit.
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei