Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkänsla

Du ville gråta mina ögon
och somna i min famn

Du ville ge mig ditt hjärta
och viska mitt namn

Jag kunde ej tro
jag kunde ej fatta

Att kärleken var så enkel
så man kan skratta

Jag kunde inte ta till mig
när du visade dina känslor

Snarare blev det
kortslutning och våndor

Nu när tiden gått
och du hos mig är kvar

Börjar jag förstå
vilken krångelmaja jag var






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-11 17:02



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh va härligt det låter :)
Jag ser ett stort varmt leende i dina sista rader!
2008-06-11

    Bodil Sandberg
Det känner jag onekligen igen ska du veta..jättefina rader!!!
2008-06-11

  friheten
Vacker skriven
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt