Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resa

Jag ska lifta mot ett annat mål
där vägarna blänker som siden
där hjärtana ännu är mjuka
där färgerna spelar sin egen melodi

koltrasten sjunger att allt är möjligt



örnhjärtat




Fri vers av claes fredelius
Läst 758 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius