Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensar skallen

På väg hem från jobbet

skruvar upp ljudet

på bilstereon

Basen dunkar i plåten

nästan så den bågnar

Jag dansar inuti

och rensar skallen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 22:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
musik i trafik ...så kan sammanfattas den känslan ... danslystenheten efter väl förrättat vardagsvärv väl förmedlat...ja..
2008-06-12

  Ola Rydberg
Detta känner jag igen
och det är underbart

jag har den senaste veckan kört
Lenny Kravitz
låt_
Mamma said

på fet volym
den rensar min skalle
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt