Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurr

Förvirrad hjärna

åker på dans för att

snurra rätt igen

Alla problem

försvinner i buggen

Alla tankar

drunknar i takt

med musiken

Jag vill inte tänka




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 16:33



Bookmark and Share


  aol
så härligt rätt bravo
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt