Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt

Trött som en pelikan
men glad i magen

Nu har jag avslutat dagen
på ett fantastiskt sätt

Med bugg rätt och slätt
Och nu ska jag sova

med ett stort leende kan jag lova




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-06-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt