Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAN har ine varit ute på vår vanliga site på flera dagar....


Ensam i cyberrymden

Kontakt är en drog

känner suget

vill alltid ha mera

tätare kontakter

ökar behovet

nu har jag abstinens

efter några dagar

förut klarade jag

minst en vecka

snälla kom ut och lek

koppla upp dig

chatta med mig

jag saknar dig

varför är du inte här

ute i cyberrymden

där jag väntar på dig

otåligt knappande

i nattens mörkaste

ensamma timmar

 




Fri vers av desperado
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-12 23:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Längtans rader här du gjutit..om än någon tid förflutit
sen du plitade detta..är det en romantisk femetta!!!
2008-09-30

    Louvisa
Jag förstod väl att det inte var mig du åsyftade. Vad är väl en kompis mot förälskelsedrogen... skojade bara! Jag vet att du uppskattar dina vänner också :)
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado