Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur

Bjud mig din hand

och jag fattar den

ge mig en blick

och jag ser dig

Känn min puls

hur jag brinner

Bjud mig ditt hjärta

och jag lovar

jag är den

du alltid väntat på




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 00:13



Bookmark and Share


  berxper
Du har 3-4 ord i varje mening,
det ger texten en enkelhet.
Dina söta små budskap tilltalar.
Applåd!
2008-06-26

  Aida*
Oj, den tar en med storm.
Enkla ordval men stor effekt.
Hur man kan låta bli att inte
bjuda på sitt hjärta.

Vackert poetat!
Aida*
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt