Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde inte låta bli, ordet var så underbart långt och outtalbart och fenomenet så inbjudande. Paraskevidekatriafobi är enligt dagens tidning rädslan för fredagen den trettonde och fobier ska ju idag botas med KBT (kognitiv beteende terapi).


Paraskevidekatriafobiterapi

 

 Idag ska det ske

idag av alla dagar

- vi ska ta risker

 

Gå under stegen

spilla saltet på bordet

- utmana ödet

 

Årets otursdag

fredagen den trettonde

- vi  KBT:ar bort vår fobi




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 09:34



Bookmark and Share


    Louvisa
Botar säkert allt :)
På´n igen!
Inga omvägar!
2008-06-13

    Maria Malm
Och terapeuterna kan tjäna en hacka
på dem som av rädsla måste backa
för denna dag som medför skräck
den måste för dem helt väck!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado