Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaffan, säg ifrån då!


Knark, sprit och annat elände


Fyller mångas liv
De proppar sina ådror
Fulla
För att dämpa
Ångest
Vanmaktsfyllda
Tankar
Om att inte själv styra skutan
Över sitt eget liv
Utan tvingas
Ta till sprutan
Supen
Tabletten
För att orka men ännu en dag
i detta liv

Vad kan vi andra göra
Sluta titta på
Var en medmänniska
Istället för en motmänniska
Våga ställa krav
På missbruksvården
Sätt ned foten
Så att våra surt betalade skattepengar
Används på rätt sätt
Våga fråga hur, var och varför
Ta inte alltid allt för givet
Vi bygger tillsammans våra barnsvardag
Våra val idag är deras framtid




Fri vers av lilla t
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 11:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som folkhälsoarbetare berör denna text mej på ett speciellt sätt...

till saken hör att jag under dagen sett sörjande kamrater... blommor och ljus... ...invid trädet i Nässjö ...det träd som barkflängts av en stulen bil med ett dödsoffer och en mycket svårt skadad...
2008-06-14

  * Ammi *
mycket bra rutet!
droger ökar för mycket, tycker det är signaler att något är mycket fel i samhället
applåder!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t