Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända på steken

Tänk en sån tur du har

som har träffat mig

tänk en sån tur

du till slut hittat rätt

Tänk vilken glädje

du känner i hjärtat

när du ser vilken skatt

du har framför dig

Jag är så glad

för din skull




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 11:54



Bookmark and Share


  aol
gillas vackert berörande
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt