Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finurliga ord, sms i natten och röster som pockar....


Jag bär det i mina händer

Jag bär kärlek i mina händer, drömmar i mitt hår.

Lust får min kropp att reagera, min själ sorlar vid tanken på dig.

Jag simmar i en ocean av hopp, första gången vi älskade känns som igår.

Glädje sipprar fram ur mina porer, kan du inte bara vara min tjej?


Jag bär kärlek i mina händer, drömmar i mitt hår...
tanken på din andedräkt mot min hals lockar fram kärleken ur mina innersta vrår...








Fri vers av Sergej
Läst 601 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-13 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så varmt och fint

:)
2008-07-22

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert, mycket vackert!
2008-06-29

  Latifa Baker
detta känns väldigt ÄKTA skrivet! och jag kan nästan känna din kärlek till denna kvinna!!! fantastiskt!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej