Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som det är just nu


fingertoppskänsla

svaga nyanser av rosa
sommarnätter
fyllda med fingertoppskänsla

jag såg aldrig ditt ansikte




Fri vers av Amirella
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-07-03 23:19



Bookmark and Share


  Dan Linder
Fingertoppar ser och "läser" mycket.
Härlig tidsbild!
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella