Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ooooo

O - vetskapen lockar fram
O - säkerheten som gör livet
O - lidligt

Vetskap gör
säkerhet gör livet
liderligt

När ska jag få veta?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-06-14 12:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
Men sånadär människor som är \"genomsäkra\" och \"vet\" hur det är är fullständigt olidliga att umgås med ju....Tacka vet jag den där sortens trygghet som låter livet vara som det är, oberäkneligt och ofullkomligt men fullständigt fantastiskt levande.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt