Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O Ord

Knappen är o i.

Golvet är o halt

Dörren är o stängd

Att frysa är o skönt

Solen o skiner idag

Den här låten är o bra

Tänk vad lätt språket skulle va




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-06-14 14:35



Bookmark and Share


  korpfjäder
Jamen här uppe pratar vi ju så! Nyckeln är oi dörren och jag har ogått idag....
2008-06-14

  Lyckohäxan Enediel
Det här var odåligt skrivet ;)
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt